Scotch & Soda stapt in footwear

Kledingmerk Scotch & Soda breidt uit met schoenen. Het bedrijf uit Amsterdam heeft een licentieovereenkomst gesloten met het Duitse Hamm Market Solutions.  Onder de naam Scotch & Soda Footwear zal Hamm de ontwikkeling, productie en distributie van de schoenen op zich nemen. 

De dames- en heren collectie van Scotch & Soda Footwear wordt in juni 2018 internationaal gelanceerd en ligt begin 2019 in de winkels.

De uitbreiding met schoenen voelt voor Scotch & Soda als een logische stap. “Onze vorige eenmalige schoenmodellen werden met veel enthousiasme ontvangen. We kijken uit naar dezelfde reactie op de uitgebreide schoencollectie”, aldus Scotch & Soda ceo Dirk-Jan Stoppelenburg.

Hamm Market Solutions heeft ervaring met de introductie van modemerken op de internationale schoenenmarkt. Eerder werkte het samen met merken als Tommy Hilfiger en Gant.