Patrick Iversen nieuwe General Manager West bij ECCO

ECCO EMEA heeft Patrick Iversen aangewezen als nieuwe General Manager West. In zijn nieuwe rol bij ECCO zal Iversen zich – naast het versterken van de core markets – focussen op groei in Zuid-Europa en distributiemarkten als Griekenland, Malta, Bosnië en Israël. 

Patrick neemt het stokje over van Erik Heldoorn, die sinds mei 2016 de rol van zowel Sales Director Core Europe en General Manager West vervulde. Per 1 januari is Erik gestart als Sales Director EMEA.

Patrick is geen onbekende bij ECCO. Hij startte er in 2013 in de rol van Financial/Business controller in Denemarken. Daarna volgenden soortgelijke functies in China en Thailand. Sinds 2015 werkte hij als Executive Assistant voor Michel Krol, Executive Vice President of Global Sales.