BEARPAW plaatst nieuwe collectie op het Schoenenplatform

Het Amerikaanse merk BEARPAW maakte dit seizoen zijn entree al in C.A.S.T. en is nu ook te vinden op het Schoenenplatform. Retailers kunnen de volledige AW18/19 collectie van BEARPAW online bekijken, vergelijken en bestellen. 

Het Amerikaanse merk BEARPAW rust de hele familie uit met het juiste footwear. Voor zowel de allerkleinsten als volwassenen biedt zowel klassieke modellen als schoenen die on trend zijn. Denk daarbij aan veterboots, wedges en kniehoge laarzen.

Alle schoenen van BEARPAW beschikken over een upper van koe suède; een materiaal dat zorgt voor extra stevigheid van de schoenen. De voering van schapenwol geeft de schoenen een winters tintje. De schoenen zijn waterafstotend en vlekbestendig dankzij de zogenoemde NeverWet-technologie. Die zorgt ervoor dat hardnekkige producten als rode wijn zo van de schoen afglijden.

Samenwerking het Schoenenplatform

Agentschap ShoeRevolution is dit seizoen een samenwerking aangegaan met het Schoenenplatform. Dit betekent dat de volledige AW18/19 collectie van BEARPAW online voor detaillisten en inkopers te bekijken is. Zij krijgen inzicht in collectie- en productinformatie, kunnen artikelen vergelijken en de collectie bestellen.

Om gebruik te kunnen maken van dit B2B-platform, dien je als detaillist of inkoper beschikking te hebben over persoonlijke inloggegevens. Vraag nu je (gratis) inloggegevens aan op het Schoenenplatform. Hiermee krijg je tevens toegang tot de collecties van andere deelnemende merken.

Contact ShoeRevolution – BEARPAW
Björn Smit
C.A.S.T. pop-up showroom 007
info@shoerevolution.nl
+31 – (0)6 55 151 902