NIDY voert nieuw merk

Agentschap NIDY heeft hockeymerk Osaka aan haar portfolio toegevoegd. Met haar schoenen wil het hockeymerk een brug slaan tussen sport en fashion.

Osaka – dat een hoofdkantoor in Antwerpen heeft –  is in 2011 opgericht door Stephen Butler en Frank Boschman. Het merk ging van start met hockeysticks en breidde daarna uit met schoenen, tassen en kleding. De artikelen worden verkocht in Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Argentinië.

Osaka biedt schoeisel voor dames en heren. Bij haar designs gaat Osaka uit van drie elementen: Style, Performance en Sport. “We baseren onze designs op het zoekgedrag van mensen wanneer ze winkelen: eerst gaat hun aandacht naar het uiterlijk van de schoen (Style), daarna willen ze weten welke features de schoenen hebben (Performance). Vervolgens zijn ze blij om te zien dat de schoenen een link hebben met sport, in het bijzonder hockey”, aldus het merk.

De collectie van Osaka is in C.A.S.T. te bekijken in showroom 532.