Mark Eikhoudt per 1 mei naar ANWR-GARANT

Mark Eikhoudt start per 1 mei als concept- en accountmanager bij ANWR-Garant. Hij zal bij de organisatie verantwoordelijk worden voor een aantal diverse aspecten van de retail, waaronder het leiden van Podo Linéa.

Mark is een kenner en liefhebber van schoenen en de schoenenbranche. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij o.a. Footlocker, Timberland en Intersport, maar de meeste retailers kennen hem van de Bos Group waar hij de afgelopen 11 jaar heeft gewerkt.

Bij ANWR-GARANT zal Mark verantwoordelijk worden voor een aantal diverse aspecten van de retail. Ledenbezoek in heel Nederland en advies geven behoren tot zijn taken. Ook zal hij een grote rol spelen bij de verdere positionering van marketing concepten, profielgroepen en digitale services. Mark neemt daarbij een belangrijke spilfunctie in tussen de leveranciers, de retailers en ANWR-GARANT.

Zijn ervaring als line-builder van schoenmerken, zijn kennis van productie processen en zijn marketing skills stellen Mark bij uitstek in staat om belangrijke concepten te leiden. Daarom wordt Mark ook de frontman van Podo Linéa.

“Wij zijn erg blij dat we al zo snel een enthousiaste vakman hebben gevonden en zijn ervan overtuigd dat Mark onze positie als toonaangevende Retail Service Organisatie voortreffelijk zal kunnen versterken en uitdragen.” aldus Dennis Beute, Algemeen Directeur ANWR-GARANT