Filiaalmanager – Nelson


Functiebeschrijving
Als Filiaalmanager ben je verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel. Uiteraard ben je de gastheer/-vrouw in onze winkel en het eerste contact met de klant. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klanten van het beste advies binnen onze brede gezinscollectie van bekende topmerken. Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie en je zorgt dat de winkel er altijd netjes, schoon en opgeruimd uit ziet.
Je bepaalt de grote lijnen voor jouw filiaal door concreet te maken wat je wilt bereiken en hoe je dit wilt bereiken en weet dit door te vertalen naar concrete acties voor jouw teamleden. Je bent voortdurend bezig met het doorontwikkelen van jouw teamleden en bespreekt regelmatig de voortgang door middel van het geven van feedback.Jouw plezier in het werk straalt uit naar onze klanten en jouw team. Je staat voor service en klantvriendelijkheid, structuur, focus, hebt passie voor mode en schoenen en je bent flexibel. Om jouw doelstellingen te realiseren, vind je in jouw Regiomanager de sparringpartner.

Aanvullende eisen:
Je hebt MBO werk en denkniveau
Je hebt aantoonbare ervaring in de schoenenbranche
Je bent commercieel ingesteld
Leidinggevende capaciteiten
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
Je bent representatief