C.A.S.T. en Dutch Shoe Academy openen Meeting Room

Op 29 januari openden C.A.S.T. en de Dutch Shoe Academy de Dutch Shoe Academy Meeting Room. Een vergaderruimte in C.A.S.T. vol met inspiratie over materialen, de maakwijze van schoenen en de kunst van het schoenmaken.

Bart Wendrich, directeur van de Dutch Shoe Academy, opende op maandag 29 januari de Dutch Shoe Academy Meeting Room en lichtte toe waarom dit een belangrijk initiatief is voor de schoenenbranche: “Het is belangrijk om de schoenenindustrie (van fabrikanten tot retailers) bekend te maken met het feit dat Nederland een prachtige schoenenopleiding heeft. De gehele schoenenbranche verzamelt zich in C.A.S.T. en het is voor ons dan ook de uitgelezen kans om de branche hierop te wijzen en samenwerkingen te zoeken met leveranciers, fabrikanten en retailers.”

Giant Boot

De DSA Meeting Room werd geopend middels het onthullen van een kunstwerk, ontworpen door Col-lec-tion: een initiatief van Liza Snook en Charlotte Visser. Samen met DSA-docente Liesel Swart maakten zij van zo’n zestig samples van exposanten in C.A.S.T. een ‘Giant Boot’ van zo’n 1,5 meter.\

De Dutch Shoe Academy Meeting Room is niet alleen beschikbaar leveranciers en retailers uit de schoenen-, tassen- en accessoirebranche. Ook branchevreemde bedrijven die graag een nieuwe omgeving willen verkennen zijn welkom. Meer informatie over de locatie is te vinden op de website www.cast.nl/vergaderen.