Baboos stelt Frans Kasl aan als vertegenwoordiger Zuid-Nederland

Veranderingen voor Baboos BV. Het merk is teruggekeerd naar C.A.S.T en heeft een nieuwe vertegenwoordiger in de arm genomen.

Frans Kasl voegt zich bij het verkoopteam van Baboos. Hij gaat het merk in Zuid-Nederland vertegenwoordigen. Frans heeft ruime ervaring in de schoenenbranche. Hij werkte voorheen voor Gola en en USG Brands. “We zijn ontzettend blij dat Frans ons team gaat versterken, aldus William Wiggers van Baboos. “Voor velen is Frans geen onbekende in de branche, hij beschikt over vele jaren verkoopervaring en met hem aan boord, zijn we nog beter in staat om onze klanten van dienst te zijn.”

Over de terugkeer naar C.A.S.T. zegt het merk: “Service is belangrijk voor ons, daarom zijn we teruggekeerd naar C.A.S.T.” De wintercollectie van Baboos is te zien in showroom 478.