Authentic Brands breidt salesteam uit

Rob Donker versterkt Kristian Bloem per 1 april 2018 als accountmanager bij Authentic Brands.

 Door de groei die de merken van Authentic Brands binnen korte tijd hebben gerealiseerd, was uitbreiding van het team broodnodig. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

Rob wordt verantwoordelijk voor de sales in Nederland en gaat zich vooral focussen op service naar de huidige klanten en new business voor de merken OluKai en OOfos. Rob is geen onbekende in de branche. In zijn vorige functie werkte hij als accountmanager bij Technolyt, distributeur van sport- en outdoorproducten. “We zijn trots om iemand als Rob aan ons verkoopteam toe te voegen. Hij brengt veel ervaring mee en is al langer werkzaam in de branche, zowel in de sport-, outdoor- als de schoenenbranche”, aldus het bedrijf.

Contact Rob Donker:
rob.donker@authenticbrands.nl
+31(0)6 50 26 59 04
Showroom CAST 427/Niveau 2