Zeer ervaren Shopmanager Van Arendonk

Bij Van Arendonk draait alles al 50 jaar om “Mooie Schoenen, Mooie Mensen”. Onze mooie schoenen verkopen we aan mooie mensen. Dus ben jij als storemanager ook een mooi mens. Met mooi bedoelen we zeker niet alleen een goede uiterlijke verzorging maar ook een gevoel voor fijne kwaliteit, leuke klanten en fijne collega’s. Onze klanten waarderen ons om de persoonlijke aandacht en deskundig advies. Deze hoge kwaliteit bieden we in 6 Van Arendonk winkels, 3 P’leisure winkels, 2 shop-in-shops en fantastische webwinkel.

Wie ben je?

Als storemanager ben je hét gezicht van, en verantwoordelijk voor onze Van Arendonk en P’leisure winkel in Tilburg. Je bent gewend in het hogere segment te werken en hebt hiermee veel affiniteit. Je snapt dat gastvrijheid en een goede sfeer in de winkel allesbepalend is. Je maakt gebruik van je goede communicatieve vaardigheden om jouw team van nature te motiveren. Je bent stressbestendig en laat je niet snel uit het veld slaan is. Hierdoor speel je makkelijk in op verschillende situaties. Je zit vol ambitie en snapt dat deze functie bij je past omdat je al minimaal 5 jaar ervaring hebt als manager in schoenen of fashion.

Wat ga je doen?

Als storemanager in Tilburg geef je leiding aan 2 filialen; Van Arendonk en P’leisure. Dagelijks coachen van 10 tot 15 mensen op de werkvloer daar ligt je kracht. Jij hebt, samen met je assistent, van deze club mensen een echt team gemaakt. Je laat je mensen zich persoonlijk ontwikkelen waardoor zij en het team sterker worden. Met als resultaat tevreden collega’s en klanten. Dit vertaalt zich uiteindelijk in mooie omzetten waar jij verantwoordelijke bent en ook voor wordt beloond.

Wat doen we samen?

Van Arendonk is een echt familiebedrijf met korte lijnen. Wekelijks zit je samen met de directie en je collega bedrijfsleiders om jezelf en het bedrijf nog sterker te maken. Hierin spar je over de dagelijkse werkzaamheden, de collecties, nabestellingen, je team maar denk je ook mee over de richting van het bedrijf. We organiseren ook elk seizoen inspiratie dagen waar we de gekochte collectie ruim voor het seizoen bespreken en vertalen deze naar de trends in fashion. We maken elkaar als storemanagers sterker door van elkaar te leren. Training van je team doe je vooral zelf on-the-job.

Waarom werk je hier nog niet?

Waarschijnlijk omdat je nog geen motivatie en CV naar ons hebt gestuurd. Waar wacht je op? Herken je jezelf in bovenstaande vacature. Dan nodigen we jou uit om te solliciteren. Maak jezelf trots dat je in een van de mooiste schoenenwinkels gaat werken en maak ons trots dat je als topper in de branche voor Van Arendonk kiest.

Soort dienstverband: Voltijd

Vereiste opleiding:

  • Middelbaar beroepsonderwijs

Vereiste ervaring:

  • store-management: 5 jaar