Van Tilburg lijft Marya Schoenmode in

Van Tilburg Mode & Sport en Marya Schoenmode hebben de handen ineengeslagen. Van Tilburg neemt alle aandelen van buurwinkel Marya Schoenmode over.

De winkels uit Nistelrode bestaan al sinds 1992 naast elkaar. Maria Reizevoort, eigenaresse van Marya Schoenmode, startte haar winkel na een 24-jarig dienstverband bij Van Tilburg. Inmiddels bezit ze met haar man Rens en zonen Sjoerd en Joris al 25 jaar een eigen winkel.

‘Toekomst en werkgelegenheid Marya Schoenmode veilig gesteld’

Voor Maria en Rens is naar eigen zeggen de tijd aangebroken om het werk neer te leggen. De twee hebben in Van Tilburg een overnamepartij gevonden. “Rens en ik prijzen ons gelukkig in Van Tilburg een goede partij te hebben gevonden om de toekomst van ons bedrijf en de werkgelegenheid van onze medewerkers veilig te stellen. Voor Sjoerd en Joris, die overigens in de zaak blijven werken, was het inmiddels vast komen staan dat zij de winkels niet zelfstandig gingen voortzetten. Na 49 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de retail, is voor mij de tijd aangebroken om samen met Rens van onze nieuw verworven vrijheid te gaan genieten.”

Aanbod optimaliseren

“Voor Van Tilburg Mode & Sport biedt deze overname een uitgelezen kans om ons gezamenlijke aanbod te optimaliseren, met het ultieme oogmerk onze klanten nog beter van dienst te zijn. Wij zijn buitengewoon content over de constructieve wijze waarop we deze belangrijke stap in goed onderling overleg hebben kunnen zetten en zijn vastberaden om van deze nieuwe uitdaging een succes te maken”, aldus Peter van Tilburg over de overname.