ShoeRevolution wijzigt merkenpakket

ShoeRevolution stopt de samenwerking met de merken COM, Pinto, Di Blu en Ninni Vi. Met de labels BoBell, SixtySeven, Bearpaw en Giulia is agent Bjorn Smit naar eigen zeggen ‘klaar voor de veranderende markt en de toekomst’.
In een bericht aan klanten schrijft Smit: “Zoals u zelf ook zal merken verandert de markt snel. Soms sneller dan we zouden willen. De opkomst van internetverkoop, social media en consumenten die trends sneller oppakken en weer laten gaan. Om op deze markt te anticiperen wil ik merken aanbieden die met deze markt mee kunnen bewegen en daarnaast samen met onze klanten goede samenwerkingen aan kunnen gaan. Uiteraard altijd met de juiste verhouding tussen prijs, marge en kwaliteit.”
ShoeRevolution benadrukt dat de beslissing geen gevolgen heeft voor de huidige leveringen van labels waarmee de samenwerking stopt. Deze leveringen zullen nog door ShoeRevolution zelf worden afgehandeld.