Schoenen van de Graaff breidt merkenportfolio uit met AMMANN

Schoenen van de Graaff verkoopt aankomend seizoen schoenen van het Zwitserse merk AMMANN. Het merk biedt kleurrijke hiking schoenen, geïnspireerd op de berg- en skisport uit de eerste helft van de twintigste eeuw. 

AMMANN is een Zwitsers familiebedrijf dat in 2017 honderd jaar bestond. Sinds begin jaren ’90 richt AMMANN zich op de productie van hiking schoenen. In de boots van AMMANN zijn veel sportdetails verwerkt, waaronder ski- en bergsluitingen, anti- slip-zolen en lamsvel als voering. Volgens Schoenen van de Graaff worden de schoenen in toenemende mate ook als stadsschoen gebruikt nu de mode neigt naar een mix van casual met sport.

Schoenen de Graaff verkoopt dit seizoen dames- en herenboots van enkel- tot kniehoog, gemaakt van glad neer en nubuck. De meeste modellen komen op profielzolen.

De collectie is vanaf 29 januari te bekijken in showroom 253 Geel in CAST en op de Gallery die van 11 tot en met 13 maart plaatsvindt in Düsseldorf.