Gallery Shoes breidt uit: ‘Exposanten staan in de rij’

Exposanten staan in de rij voor de tweede editie van Gallery Shoes in Düsseldorf. Door aanhoudende vraag vanuit exposanten ziet organisator Igedo zich genoodzaakt om de beurs uit te breiden.

Van 11 tot en met 13 maart 2018 vindt de tweede editie van de Gallery Shoes plaats. Meer dan 500 exposanten uit 17 landen tonen hun collecties aan bezoekers.

“Het ijs is gebroken”, zegt Ulrike Kaehler, Project Director van Gallery Shoes over het enthousiasme van exposanten. Na een succesvolle eerste editie durven veel merken en agentschappen het aan om voor het eerst deel te nemen aan het nieuwe beursconcept. Om de sterke vraag op te kunnen vangen wordt extra ruimte gecreëerd. Een derde hal biedt plek voor de Premium en Contemporary merken. Een maximale standoppervlakte van 150 vierkante meter moet het aanbod divers houden. Mochten de aanmeldingen binnen blijven stromen, dan is verdere uitbreiding van de beurs mogelijk, zo meldt de organisator in een persbericht.

Bekijk hier beelden van de eerste editie Gallery Shoes.