Fulltime Assistent-Filiaalleider

Wie zoeken wij?
Voor ons damesfiliaal te Rotterdam-Centrum (21 fte) zoeken wij een ervaren, gepassioneerde Assistent-Filiaalleider die de dynamiek van de huidige retail perfect aanvoelt, begrijpt en vertaalt in een maximale klantbeleving. Om onze klanten op een juiste manier te helpen, hechten wij waarde aan jouw interesse in fashion.
Zie je het als een uitdaging om de Filiaalleider te ondersteunen bij het coachen  begeleiden en motiveren van het team? Kun jij je verplaatsen in onze klanten om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn? Betekent klantgerichtheid voor jou altijd net even die stap extra zetten? Dan maken wij graag kennis met je!
Wat ga je doen? 
Als Assistent-Filiaalleider ondersteun je de Filiaalleider bij het runnen van de volledige winkel en ben je gastheer/-vrouw op de verkoopvloer. Op een verrassende manier enthousiasmeer jij het team…….maar we verwachten meer! Er stroomt ondernemersbloed door je aderen, met gemak lever jij de broodnodige input bij het bedenken en organiseren van events in de winkel en trek jij klantengroepen aan op een manier die bij ons past.
Als Assistent-Filiaalleider ben je gedreven, zelfstandig, resultaatgericht en commercieel ingesteld.
Daarnaast beschik je over de benodigde managementcapaciteiten. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de winkeldoelstellingen en haalt samen met de Filiaalleider het optimale uit het team om deze doelstellingen te behalen en waar mogelijk te overtreffen!
Je vervangt de Filiaalleider in diens afwezigheid. Tevens houd je je bezig met de personeelsadministratie, waaronder opstellen van roosters en de urenregistratie. Je bent er om problemen voor te zijn of op te lossen en het team te enthousiasmeren. Je bent praktisch ingesteld en geeft het goede voorbeeld door de handen uit de mouwen te steken.
Wat verwachten wij van jou?
 • Je bent een echte retailer met een goed gevoel voor humor.
 • Je bent vrolijk, open, sociaal en commercieel met saleservaring in de schoenen-/modebranche.
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt zeker 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, alsmede met het aansturen van een groter team.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een passie voor fashion en overtreft klantverwachtingen.
 • Je bent representatief, klantvriendelijk, oplossingsgericht, accuraat en flexibel.
 • Je bent fulltime beschikbaar (ook op koopavonden, zaterdagen en op zon- en feestdagen).
 • Je bent op de hoogte van de laatste mode, trends en ontwikkelingen in de retailbranche.
 • Je hebt affiniteit met en bent actief op diverse Social Mediakanalen.
 • Ervaring in de schoenenbranche is een pré!
 • Je bent woonachtig in (omgeving) Rotterdam.
Wie zijn wij?
Van den Assem Schoenen is een familiebedrijf dat momenteel meer dan 100 jaar bestaat en beschikt over 21 verkooppunten en twee webshops: www.assem.nl en www.shoeclub.nl.
Onze zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires bestaat onder andere uit merken als UGG Australia, Shabbies Amsterdam, Magnanni, Santoni en Michael Kors.  Betrokken, behulpzaam, eerlijk en gastvrij zijn de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie.
Wat hebben wij jou te bieden?
We starten met een aanstelling voor bepaalde tijd, met optie tot verlenging bij goed functioneren. Deelname aan onze” Awesome Assem Academy”. Een creatieve en uitdagende werkomgeving; een leuk stel collega’s die nieuwsgierig zijn naar jouw ideeën en creativiteit. Een marktconform salaris en uiteraard een gezellige werksfeer!
Ben jij benieuwd hoe het is om bij Van den Assem te werken? Klik dan snel hier!
Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? 
Dan ben je meer dan welkom om te reageren! Laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze job en verkoop jezelf aan ons (incl. cv en pasfoto):

Van den Assem Schoenen BV – Sandra Noijons | e-mail: hr@assem.nl