Directiewijziging bij ANWR-Garant

Dette van Heeswijk, nu nog inkoop directeur bij ANWR-Garant, bekleedt per mei 2018 een andere functie. Van Heeswijk zal aan de slag gaan als manager inkoop en marketing. De directie wordt vanaf dat moment gevormd door de huidige algemeen directeur Dennis Beute en directeur sport Terence Abrahamsen.

In haar nieuwe rol neemt Van Heeswijk een gedeelte van haar huidige takenpakket mee. Een aantal onderdelen zal worden overgedragen aan collega’s. Van Heeswijk: “Mijn werk heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. Met een tweede kindje op komst is er een nieuwe fase aangebroken waarin ik de balans wil verleggen en ook wat meer tijd met mijn gezin wil gaan doorbrengen. Ik heb een fantastisch team om me heen, waarin ik de laatste seizoenen ontzettend veel persoonlijke ontwikkelingen heb gezien. Mooi om te zien, en daardoor voor mij makkelijker om nu een stapje terug te doen.”