Deze schoenenzaken zijn in de race voor de Storytelling Awards 2018


Tien retailers in schoenen en lederwaren maken dit jaar kans op de Storytelling Awards 2018. Deze award gaat naar de retailer die er het beste in slaagt om de achtergrond van haar merken toe te lichten aan de klant.

De awards worden uitgereikt in zes verschillende categorieën. In de categorie Leather & Shoes zijn Mayke, Goodwalt, De Grote Tas 2, Ter Steeg Lederwaren, Engbers Lederwaren, Wessels de Vlog, Brabants Lederwaren, Woudstra Schoenmode, Omoda en LILA genomineerd.

Tot 21 december kan er op de genomineerden gestemd worden. De winkels met de beste beoordeling ontvangen een bezoek van een Mystery Shopper van Mystery Review. Mystery Review zal de winkelmedewerkers met name testen op hun kennis van de producten. Aan de hand hiervan wordt een rapport geschreven, waarna de jury de winnaars kiest. De jury bestaat dit jaar uit Cécile Scheele, eigenaresse Goodbrandz en oprichtster van de Storytelling Awards, Edwin Belt, branchespecialist Mode bij INretail en Carlo van de Berg, eigenaar Mystery Review.

“De rol die het personeel speelt in de winkels wordt steeds belangrijker. Zij maken vandaag de dag het onderscheid en bepalen voor een groot gedeelte het succes van de winkel. Informatie, presentatie, en productkennis zijn mede bepalend voor de keuze van de aankoop van een consument in de winkel”, aldus Cécile Scheele. De awards worden op 21 januari 2018 uitgereikt tijdens modevakbeurs Soul Salon.

Afbeelding: LILA Breda