Sales assistent schoenen (student)

Megastore

Sportsworld Utrecht

Over de functie

Als sales assistent ondersteun je de verkopers.

Deze afdeling bestaat uit een zeer uitgebreide collectie schoenen, zowel voor specifieke sporten, zoals voetbal (zaal en veld), hockey, aerobic/fitness, badminton, basketbal, tennis, running, volleybal, wielrennen, golf als ook vrije tijd en wandelschoenen. Ook kunnen onze klanten op deze afdeling terecht voor skates, skeelers, schaatsen, voetbalartikelen en accessoires. De merken die zich onder andere bij ons thuis voelen zijn Nike, adidas, Reebok, New Balance, Timberland, Gant en Gaastra.

Taken

– Op professionele wijze de klant adviseren.
– Zorgdragen voor een nette en verzorgde presentatie van je afdeling.
– Verwerken van goederen.

Functie-eisen

 – Werkervaring in de mode- en sportdetailhandel.
– Affiniteit met de productgroepen is van belang.
– Commercieel ingesteld.
– Flexibel en zelfstandig.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.
– Klantgerichte houding.
– Dienstverlenende instelling.
– Inzetbaar op koopavonden, zaterdagen en koopzondagen.

Omwederzijdse teleurstelling te voorkomen graag alleen reageren indien er aan
bovenstaande eisen / criteria voldaan wordt.

Er is sprake van een functie op oproepbasis waarbij de inzetbaarheid op één koopavond, de zaterdagen en de koopzondagen een vereiste is. Verder is er een mogelijkheid om gedurende de vakantieperioden extra te werken.

Over Sportsworld

Sportsworld is een dynamisch bedrijf waarin professioneel, klant- en servicegerichtheid kernwaarden zijn. Ons succes hangt mede af van de kwaliteit en gedrevenheid van onze medewerkers. Benut jij kansen,? Ben je flexibel en voel je je thuis in een informeel bedrijf met korte lijnen waar ad-hoc en snel geschakeld wordt? Dan kun jij rekenen op een marktconform salaris waarbij salarisgroei en/of persoonlijke ontwikkeling op basis van individueel presteren niet uitgesloten is.

reageer hier op de vacature