Sales Advisor Schoenen

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een gedreven, betrokken, representatieve en flexibele collega.Als jij goed op de hoogte bent van de mode en je kunt op een professionele manier verkopen en advies geven dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je gedurende de week flexibel inzetbaar en in de vakanties/feestdagen/weekenden beschikbaar? Een uitstekend salaris met bonus mogelijkheden zijn onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Wij investeren in onze medewerkers door training en coaching met doorgroeimogelijkheden.

Ga de uitdaging aan en stuur een brief met motivatie en curriculum vitae!

Het betreft een 0-uren contract.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

Werklocatie:

  • Haarlem

Vereiste ervaring:

  • Verkoop: 1 jaar

Vereiste talen:

  • Engels
  • Nederlands

Solliciteer hier