(Junior) Merchandise Allocator (40 uur)

Nelson Schoenen BV is een snelgroeiend familiebedrijf met zo’n 140 winkels, verdeeld over Nelson winkels, Ecco Brandstores, Clarks Brandstores, Timberland Brandstores en Hobb’s Fashion shops. Daarnaast bieden wij onze brede collectie aan via de webshop Nelson.nl, de fashion webshop Shoemixx.nl en via hét online warenhuis Wehkamp.nl.
Onze collectie wordt opgebouwd uit een gevarieerd aanbod van A- merken. Daarnaast bieden wij onze klanten een verfrissende private label collectie onder de merken Nelson, Orange babies en Hobb’s. Een modieuze maar betaalbare collectie die aanspreekt.
FUNCTIE: 
Als (Junior) Merchandise Allocator zorg je voor een eerste verdeling van de goederen over onze online en offline kanalen voordat deze in het distributiecentrum zijn ontvangen.
Aan de hand van de verkopen en tekorten in het magazijn zorg je dat voorraad over alle kanalen wordt herverdeeld en maak je rapportages die ervoor zorgen dat door jouw collega’s van Inkoop de juiste aantallen bijbestellingen kunnen worden bepaald. Tevens word jij verantwoordelijk voor een deel van het assortiment op voorraadniveau; jij zorgt voor een optimale collectie samenstelling per filiaal/verkoopkanaal.
Ten slotte zorg je dat seizoensvoorraden, actie artikelen, laatste paren en “premium merken” juist worden afgedeeld en je bewaakt de collectie naar aanleiding van “thema presentaties” in de winkels.
Je rapporteert direct aan de Merchandise Manager.
PROFIEL:
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt affiniteit met mode/retail;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit, bent doortastend en laat je niet snel van je stuk brengen;
  • Je hebt een uitstekend cijfermatig en analytisch inzicht;
  • Je bent een flexibele teamplayer die goed kan luisteren en net even verder denkt;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
NELSON BIEDT: 
Een afwisselende en uitdagende baan in een prettige werkomgeving en een jong team, waar ondernemerschap centraal staat.

GEÏNTERESSEERD?

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon 088 – 00 88 100.
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar jobs@nelson.nl