Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland


Frans luxemerk Isabel Marant komt naar Nederland. Begin volgend jaar opent het designermerk een vestiging aan de P.C. Hooftstraat.

Isabel Marant vestigt zich in de voormalige flagshipstore van McGregor. In juni besloot werd besloten om deze winkel alsnog te sluiten. Het pand heeft een vloeroppervlakte van ongeveer tweehonderd vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Voorafgaand aan de opening wordt de winkel in de meest chique winkelstraat van Amsterdam grondig verbouwd.

Isabel Marant heeft momenteel 26 eigen winkels en wordt verkocht in 40 landen. Het label is vooral bekend om de sneaker met ingebouwde hak, die in 2012 werd geïntroduceerd. Een jaar later ontwierp Marant een collectie voor fashionretailer H&M.

 

Afbeelding: Isabel Marant Parijs