Arnoud Reijmers verlaat ANWR-GARANT voor Bovendeert Schoenen


Arnoud Reijmers vertrekt na een dienstverband van zeventien jaar bij ANWR-GARANT. Arnoud gaat per 1 januari aan de slag bij retailer Bovendeert Schoenen.

Arnoud stond in zijn tijd bij ANWR-GARANT aan de wieg van LINE Footwear en nam na verloop van tijd ook de verantwoordelijkheid voor Podo Linéa op zich. In zijn laatste functie gaf Arnoud als conceptmanager sturing aan het marketingteam in Nieuwegein. Voor de functie van Arnoud wordt een nieuwe accountmanager gezocht. Het marketingteam zal de werkzaamheden zelfstandig voortzetten en uitbouwen. “De functie van Arnoud zal een nieuwe invulling krijgen”, laat ANWR-GARANT weten.

“Naast succesvol conceptmanager is Arnoud een graag geziene persoon binnen de schoenenwereld. Zijn branchekennis, marketing skills, enorme enthousiasme en sociale vaardigheden om met ondernemers om te gaan zullen wij zeer zeker gaan missen”, aldus de Retail Service Organisatie

Op 19 februari 2018 luidt ANWR-GARANT van 16.00 tot 19.00 uur in de showroom het nieuwe seizoen in. “Tijdens deze borrel zal Arnoud er ook zijn en is er uitgebreid mogelijkheid voor iedereen om mooie herinneringen op te halen en persoonlijk afscheid van hem te nemen.”