verkoopmedewerker – Van Lier

Tijdelijk
Het herenschoenenmerk “Van Lier” heeft 14 stores in Nederland en Belgie in eigen beheer. Voor de vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven verkooptalent die voor de maanden november,december en januari a.s. de koopavonden en minimaal 1 dag in het weekend kan werken. Onder verantwoordelijkheid van de filiaalleidster ga je aan de slag om klanten de beste service te geven. Je adviseert de klant tijdens het verkoopproces dusdanig dat hij weer graag terugkomt voor een volgende aankoop. Ook zorg je ervoor dat de winkel en de schoenen er altijd top en verzorgt uitzien.

De functie vraagt minimaal MBO werk- en denkniveau. Retail-ervaring in de mode-/ schoenenbranche in een vereiste. Verder vragen wij van je uitstekende communicatieve vaardigheden. Het is een pre als je in Utrecht woont.

We bieden je een informele werkomgeving waarin resultaat telt. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Soort dienstverband: Tijdelijk

klik hier voor meer informatie