Verkoopmedewerker (m/v)

WIE O WIE IS ER TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING?
Midden in het bruisende centrum van Eindhoven, vind je de door ons zorgvuldig geselecteerde collectie fashion & lifestyle. Wij zijn een brandstore in het midden tot hoogsegment op het gebied van kleding en schoenen voor zowel dames als voor heren.
Op dit moment zijn wij op zoek naar een teamspeler met ervaring binnen de retail als verkoopmedewerker!
Vind jij klanten adviseren het leukste wat er is? Ben jij op zoek naar een serieuze volgende stap in de retail, waarbij oog is voor jouw talent en je de kans krijgt om door te groeien? Neem dan contact met ons op,
Stuur je CV (inclusief pasfoto) via onderstaande button.
Of nog beter, loop onze winkel binnen en geef je cv af aan Kim en/of Sander.
Voor meer informatie over 5611 kijk je op www.5611fashion.nl