Vans introduceert gepersonaliseerde schoen in Europa


Vans lanceert ‘Vans Customs’ in Europa, een dienst die de mogelijkheid biedt om Vans-schoenen te personaliseren. Hoewel deze optie al langer mogelijk was buiten Europa, liet de dienst voor Europese consumenten nog even op zich wachten. Nu is daar dus verandering ingekomen.

Met Vans Customs kunnen klanten de kleuren, patronen en materialen van hun Vans naar eigen smaak aanpassen. Vijf van de klassieke modellen – Authentic, Era, Old Skool, Classic Slip-On en Sk8-Hi – kunnen met de dienst worden bewerkt. Vans werkt met verschillende Europese kunstenaars samen die de gepersonaliseerde Vans van een bijzondere print voorzien.

Deze diashow vereist JavaScript.

Voor de echte creatievelingen bestaat er ook de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken, of een foto toe te voegen als print. Deze optie is alleen beschikbaar voor de Authentic en Classic Slip-on modellen. De prijs voor de Vans Customs is ongeveer 100 euro.