Vacature Verkoopmedewerker – Nelson

Voor onze Premium store in UTRECHT centrum zijn wij op zoek naar enthousiaste top verkopers. In de Premium store staat beleving centraal: niet alleen qua uitstraling en interieur, maar ook qua collectie, klantvriendelijkheid en service.  In onze Premium store ben je de gastheer/-vrouw, zorg je voor een prettige sfeer en voorzie je onze klanten steeds van het beste advies. Gebruik makend van de nieuwste technologie zoals webzuilen en mobiele kassa’s bied je de beste service. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze Premium collectie en zorg je dat de winkel een Premium uitstraling heeft.

Jouw plezier in het werk straalt uit naar onze klanten en je bent de perfecte aanvulling op ons verkoopteam. Je staat voor service en klantvriendelijkheid, hebt passie voor mode en schoenen en je bent flexibel en representatief.

Ben jij de Premium Verkoopmedewerker met HART voor de klant? Solliciteer dan nu!

klik hier voor meer informatie