Reebok en Victoria Beckham werken samen


Sportmerk Reebok heeft Victoria Beckham gestrikt voor een samenwerking. Eind 2018 wordt de Reebok x Victoria Beckham collectie op de markt gebracht.

Het betreft de laatste collectie uit een reeks van samenwerkingen van Reebok. Voor het Reebok Innovation Collective werkte het merk onder meer samen met zangeres Ariana Grande en model Gigi Hadid. ”Als merk willen we niet invloedrijke vrouwen als partners, maar willen we vrouwen die de wereld willen veranderen een podium geven,” aldus Corinna Werkle, senior vice president van women’s initiatives bij Reebok. “Er is geen beter voorbeeld hiervan dan Victoria. Ze is een waar visionair die een onbreekbaar verlangen heeft om vrouwen te helpen hun beste zelf te worden. Dit verlangen schijnt door in alles dat ze aanraakt, vooral haar ontwerpen, die elk seizoen de standaard van de mode industrie uitdaagt. We kunnen niet wachten tot de wereld kan zien wat ze zal met onze samenwerking.”