Manager Den Bosch

VACATURE MANAGER DEN BOSCH

Join our team!

Locatie: Den Bosch Telefoonnummer: 088-3744444 Dienstverband: Fulltime Uur per week: Min. 36 uur Startdatum: In overleg Contact: P&O E-mail: vacature@dungelmann.nu

Bij Dungelmann hebben we een passie voor schoenen en accessoires. Toch draait het bij ons niet alleen om hakhoogtes, kleuren, trends of merken. Het gaat om meer! Wie een winkel van ons binnenloopt, kan rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies.

Wie zoeken wij?
Als manager ben je verantwoordelijk voor onze winkel en ben je hét gezicht van onze store in Den Bosch. Om deze reden heb je een dynamische persoonlijkheid en weet je jouw team van nature te motiveren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan makkelijk inspelen op verschillende situaties. Mensen omschrijven jou als een multitasker en iemand die stressbestendig is. Daarnaast zit je vol ambitie en kan je goed omgaan met feedback, mensen kunnen bij jou terecht met hun verhaal. Je bent optimistisch, laat je niet snel uit het veld slaan en bovendien ben je cijfermatig goed onderlegd.

Wat verwachten we?
Onze store in Den Bosch is onze grootste vestiging en daarmee het uithangbord van ons bedrijf. Als manager van deze store is het coachen van de mensen op de werkvloer jouw kerntaak. Jij weet hoe je van 25 individuen een team moet maken en bent een echte peoplemanager. Je kan mensen op positieve wijze aansturen en haalt het beste in hen naar boven, waardoor ze topomzetten genereren en zorgen dat elke klant met een goed gevoel de winkel uitgaat. Naast jou staat de assistent storemanager, hij is jouw rechterhand en helpt je met de dagelijkse werkzaamheden. Jullie communiceren proactief en denken mee met de directie, waardoor de store in Den Bosch naar een hoger plan wordt getild.

Wat bieden wij?
Dungelmann is een inspirerend familiebedrijf waar ruimte is voor talent en ontwikkeling. Iedere medewerker krijgt de kans om cursussen en trainingen te volgen, zodat je talenten nog verder kan ontwikkelen. Daarnaast organiseren we events waarbij je op de hoogte wordt gebracht van trends en ontwikkelingen binnen de fashion, zodat je jouw mensen ook op dit gebied perfect kan adviseren. We bieden een prettige en gezellige werkomgeving en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding. Natuurlijk supporten we jouw liefde voor schoenen en accessoires, daarom krijg je een mooie korting op onze collectie.

Ja, ik wil deze baan!
Sluit deze vacature naadloos aan bij jouw capaciteiten? Vervult de gedachte dat jij misschien de nieuwe manager van onze store in Den Bosch wordt je met trots? Sta jij stevig in je schoenen en is het aansturen en motiveren van een team je op het lijf geschreven? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren. Stuur je motivatie en CV op naar vacature@dungelmann.nu en wie weet word jij onze nieuwe manager.