INTERNSHIP MARKETING SPORT PERFORMANCE

PUMA is een van ‘s werelds toonaangevende sportmerken dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. Het begint in de sport en eindigt in de mode. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten in categorieën als voetbal, hardlopen, training, fitness, golf en motorsport.

We zijn toegewijd aan het werken op manieren die bijdragen aan de wereld door creativiteit, duurzaamheid en vrede te ondersteunen, en door trouw te blijven aan de waarden van eerlijk, integer, positief en creatief zijn in al onze handelingen en beslissingen.

PUMA is een van de grootste sportmerken ter wereld die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. Wat begint in sport eindigt in fashion. PUMA biedt sportproducten en door sport geïnspireerde lifestyle producten in categorieën zoals Voetbal, Running, Training, Fitness, Golf, Lifestyle en Motorsport.

Wij hebben waarden als creativiteit, duurzaamheid en vrijheid hoog in het vaandel staan en dit passen we toe in onze manier van werken. Wij verwachten van onze werknemers dat zij op een eerlijke en positieve basis beslissingen nemen en op deze wijze onze doelstellingen trachten te bereiken.

Wil je werken in een dynamische en internationale omgeving? Dan is PUMA de juiste plek om te zijn! Word lid van ons succesvolle Benelux team in Leusden!
Wij zijn momenteel op zoek naar een: STAGIAIR MARKETING SPORT PERFORMANCE (M/V)

Taken en verantwoordelijkheden:
Wij bieden een leerzame stageplek, ter ondersteuning van het Sport Performance marketing team. Deze functie biedt in grote lijnen de volgende werkzaamheden;
– Ondersteuning bij PUMA Sport Performance campagnes
– Ondersteuning bij PUMA Sport Performance events
– Behandeling aanvragen pers of klanten, telefonisch en/of per mail
– Samenstellen van reports
– Opvolging van orders voor klanten / PUMA sporters
– Algemene ondersteuning marketing afdeling

Wat je mee moet brengen:
Wij zoeken iemand die de volgende eigenschappen bezit;
– Enthousiast en flexibel
– Gedreven en stressbestendig; meerdere ballen in de lucht kunnen houden
– Servicegericht en representatief
– Initiatief kunnen nemen en creatief durven zijn binnen de organisatie
– Verantwoordelijk zijn en dingen naar je toe trekken
– Affiniteit hebben met de voetbal- en runningmarkt
– Affiniteit hebben met retail
– In bezit van Rijbewijs B
– Goede beheersing van de Nederlandse taal

De stage vereist de duur van ongeveer 6 maanden en 40 uur per week. Ingangsdatum 29 januari 2018. PUMA betaalt een stagevergoeding. Het betreft een meewerkstage, onze voorkeur gaat dan ook uit naar een 3e jaars student die volledig kan meewerken. Mocht je toch op zoek zijn naar een afstudeerstage, wees dan bewust dat je bij deze stage minimaal 85% van de tijd meewerkt en dat het afstuderen voornamelijk in eigen tijd zal plaatsvinden.

Als je een flexibel, open-minded en toegewijd persoon bent, biedt PUMA interessante mogelijkheden, niet alleen in een boeiende en uitdagende industrie, maar ook in een plezierige en open werksfeer.

Als je de drive en passie hebt om stage te lopen in de dynamische en veeleisende omgeving van PUMA, dan kan je online je motivatie en CV indienen via http://about.puma.com/en/careers/