INretail deelt complimenten uit aan ondernemers

I
Nretail deelt vandaag in heel Nederland complimenten uit aan ondernemers in de schoenen-, mode-, sport- en woonbranche.

Op de Dag van de Ondernemer, in het leven geroepen door MKB Nederland, wil INretail ondernemers in het zonnetje zetten. Zij brengen volgens de vereniging sfeer in winkels, winkelstraten en complete winkelgebieden. Bovendien hebben honderdduizenden mensen hun baan aan de ondernemers te danken. “Retailers in het mkb buffelen iedere dag opnieuw en vinden telkens weer antwoorden op talloze uitdagingen. Het is goed om daar één dag per jaar uitgesproken aandacht voor te hebben en een pluim voor op te steken”, schrijft INretail in een persbericht.

Een team van regioadviseurs zet de ondernemer en zijn team op de foto, delen duurzame chocolade uit en overhandigt een voucher voor het retailinspiratieboek ‘Hoera, ik heb een winkel!’.