Inkoopseizoen AW18/19: dit is het openingsprogramma van C.A.ST.


Op 29 januari start het inkoopseizoen in C.A.S.T. Vanaf dat moment starten de open dagen waarop alle showrooms zijn geopend en kun
t u de AW 18/19-collecties van alle merken bekijken. C.A.S.T. organiseert gedurende het seizoen verschillende beurzen events die u helpen bij het oriënteren en inkopen. Een overzicht: 

Op 29 januari is de eerste open dag van het seizoen. Voor enkele merken in C.A.S.T. is het inkoopseizoen dan echter al in volle gang. Kom dus ook voor die tijd gerust langs om de nieuwste collecties te bekijken.

BrandNew

In 2017 startte C.A.S.T. met een nieuwe beurs genaamd BrandNew. Op 19 en 20 februari 2018 vindt de derde editie plaats. Gezien de timing van deze beurs staan de trends tijdens deze dagen centraal. Zowel de vaste- als gastexposanten presenteren hun AW 18/19 collecties. Een ideaal moment om je te laten onderdompelen in de trends, je te oriënteren of de eerste collecties in te kopen.

Buy&Bloom

Drie weken na BrandNew start de derde editie van Buy&Bloom. Van 4 t/m 8 maart 2018 zijn alle showrooms geopend zodat retailers de hele week terecht kunnen om inkopen te doen. Je kunt dus je afspraken maken om in te kopen en daarnaast in alle rust andere of nieuwe merken langsgaan waar je nieuwsgierig naar bent. Het merkenaanbod is op 4, 5 en 6 maart het grootst, want dan zijn er ook gastexposanten aanwezig op de beursvloer in het Fletcher Hotel.

ProntoModa

Na de beurzen organiseerde C.A.S.T. de zogenaamde ProntoModa dag. Op deze dag kon de retailer de musthaves inkopen die op dat moment niet mochten ontbreken in de winkel. Vanaf 2018 staat ProntoModa niet meer op de eventkalender. Simpelweg omdat ProntoModa geen dag is, maar een periode. Deze periode start zodra de meeste inkopen zijn gedaan en je het huidige assortiment in de winkel wilt bijsturen met musthaves. De merken met ProntoModa-items worden gepresenteerd in C.A.S.T. en ontvangen u graag in de showroom.

Experience Day

Voorgaande jaren werd Experience Day in het najaar georganiseerd. Dit jaar vindt het evenement in het voorjaar plaats, op 23 april 2018. Deze keuze is gemaakt zodat het winkelpersoneel niet alleen informatie krijgt over zomercollecties, maar ook meer te weten komt over de winter collecties van de merken in C.A.S.T. Daarnaast vertellen de deelnemende merken ook graag alles over de geschiedenis van merken, de totstandkoming van schoenen en/of tassen en nog veel meer.

Beursinformatie

Wilt u meer informatie over de beurzen of uzelf aanmelden als gastexposant voor BrandNew en Buy&Bloom? Ga dan naar www.cast.nl/beurzen.