Hooijer Groep opent pop-up store van Sockwell


Hooijer Groep opent deze week een pop-up store van het Amerikaanse sokkenmerk Sockwell in Maastricht.

Feestmaanden

De pop-up store opent de deuren op zaterdag 11 november aan de Muntstraat 5 in Maastricht. De tijdelijke winkel is speciaal voor de feestmaanden opgericht. Hooijer Groep ziet kansen in deze tijd van het jaar: “Tijdens de feestmaand is het altijd prettig om een paar warme en comfortabele sokken te krijgen of te geven”, aldus Hooijer Groep in een persbericht.

De kousen en sokken van Sockwell kenmerken zich door een unieke breitechniek en hoogwaardige garens van bamboe, merino- en alpaca-wol. Bovendien combineert het merk een trendy design met functionaliteit. Een speciale compressietechniek zorgt voor minder vermoeide benen en voeten en gaat zwellingen tegen.