Trends van het moment

Wat gaan we dit najaar volgens de catwalk dragen? the right SIZE geeft een kijkje in twee trends van dit seizoen.

De Explorer

Een trend voor de avonturiers onder ons: de Explorer. Voor wie niet bang is om naar buiten te gaan en vies te worden. Camouflagekleuren, waterdichte jacks, wandelschoenen en stoere regenlaarzen sierden bij menig merk de catwalk. De sandalen, sneakers, bergschoenen en rubberlaarzen van deze trend hebben één ding met elkaar gemeen: met hun robuuste buitenzool kunnen ze best tegen een stootje.

Future proof

The future is now. De virtuele en fysieke wereld lopen steeds meer in elkaar over. Zo ook op de catwalk. Geometrische lijnen, 3D printen, abstracte vormen en pixels verwijzen naar de digitale wereld waar we in leven. De trend heeft ook een retro en romantische kant, met glimmende afwerkingen, kant, bombastische kragen, edelstenen en manchetknopen.