Kijken: Lidl en Heidi Klum presenteren tweede collectie

De samenwerking tussen supermarktdiscounter Lidl en topmodel Heidi Klum is een succes gebleken. De kleding-, schoenen- en tassencollectie was binnen een mum van tijd uitverkocht. Kleding werd op Marktplaats voor torenhoge bedragen aangeboden.

Het succes van de eerste collectie moet naar meer hebben gesmaakt voor Lidl en Heidi Klum. Op 4 december presenteert het topmodel haar tweede collectie voor Lidl. Deze bestaat wederom uit schoenen, kleding en tassen. De collectie draagt de naam ‘Let’s Celebrate’ en staat in het teken van de feestdagen. Fluweel, satijn en glitter voeren de boventoon. De zeventig verschillende items worden aangeboden in 400 filialen en op de webshop van Lidl.  Internationaal wordt de collectie in 10.000 Lidl-filialen, verspreid over 27 landen en de VS, aangeboden.