Hooijer Groep opent mono brand store voor de Grashopper


De Hooijer Groep opent in Maastricht een mono brand store voor de Grashopper schoen. Opvallend aan de winkel is dat er slechts één model te vinden zal zijn.

De Hooijer Groep voert sinds juli 2017 het merk Sioux. Onderdeel van dit merk is de Grashopper. Na een succesvol verkoopseizoen voor de zomercollectie van 2018 durft de Hooijer Groep naar eigen zeggen de gok te wagen en een mono brand store voor het model te openen. “Wij geloven in dit model en openen daarom een winkel op een A1 locatie in Maastricht, met daarin enkel het model Grashopper in vele kleuren en prints”, licht Hooijer Groep toe.

Sportieve schoen met natuurlijke leest

De Grashopper is een lijn schoenen gebaseerd op het traditionele mocassinmodel uit de jaren 50. In de jaren 60 ontstond het idee om een sportieve schoen met een natuurlijke leest te ontwikkelen. Met ontwerpers afkomstig van onder andere merken als Boss richt het merk zich steeds meer op een jongere doelgroep.

De winkel opent op 1 januari 2018 aan de Muntstraat in Maastricht.