Happy Socks wil meer eigen winkels openen: ‘We kunnen niet meer zonder’


Sokkenmerk Happy Socks wil meer eigen winkels openen. In Nederland verkoopt het merk alleen nog via retailpartners, maar dat gaat in de toekomst mogelijk veranderen.

In het magazine van RetailTrends stelt medeoprichter Mikael Söderlindh dat Happy Socks over vijf jaar veel meer eigen merkwinkels telt dan nu het geval is. Wereldwijd heeft het merk circa vijftig eigen winkels. Van een landelijk winkelnetwerk zal het echter niet komen. Het label zegt zich te willen richten op vestigingen op een of een aantal strategische plekken in een land. Binnenkort opent het Zweedse merk in China bijvoorbeeld honderd pop-up shops.

In Nederland zijn de Happy Socks vooralsnog alleen verkrijgbaar bij retailerpartners als Bijenkof en Omoda.