Grootste Belgische vanHaren-winkel geopend in Brugge


VanHaren heeft dit weekend het eerste vlaggenschip in België geopend. De Nederlandse schoenenketen zit gevestigd in het historisch centrum van Brugge, aan de steenstraat 100.

Uitbreiding naar België

Begin dit jaar maakte vanHaren zijn plannen bekend om in de komende jaren vijftig tot zeventig schoenenwinkels te openen in België. De winkel in Brugge is tot dusver de vierde winkel die in België de deuren opent. Eerder vestigde de schoenenketen zich al in Aalst, Tielt-Winge en Bredene.

De winkel in Brugge heeft maar liefst 547 vierkante meter aan oppervlakte en is daarmee het grootste filiaal in België. “Dit is een belangrijke stap voor vanHaren. We kijken uit naar verdere expansie in België zodat nog meer klanten kennis kunnen maken met vanHaren en onze collectie”, zo stelt directeur Krein Bons in het persbericht.

Comments are closed.