Dit worden de vijf schoenentrends van SS18

Nu de trend tour tot een eind komt, heeft Studio Jennifer Colajezzi speciaal voor de lezers van The Right SIZE magazine een Trend Tour round-up gemaakt van de vijf meest populaire SS18 schoenentrends in Amsterdam, Kopenhagen, Düsseldorf, Parijs en Londen.

Lang leve de Loafer

Lang leve de trends die zowel stylish als comfortabel zijn. Zo vieren we in SS18 de Loafer! Een must-have voor dit seizoen, die echt niet in jouw winkel mag ontbreken.

Machtig Metallic

Eén van de machtigste trends van het seizoen is metallic. Een trend die schittert in de meest uiteenlopende modelen voor mannen, vrouwen en kinderen.

(Uit)gebreide Sneakers

We hebben wel vaker over deze gebreide sneaker trend gesproken. Deze lichtgewicht en ademende schoenen zijn gegarandeerd een favoriet onder athleisure fans. Zowel als lace-up en als sok-stijl breien deze sneakers de huidige trend.

Stylish Slip-ons

‘It’s all in the details’ gaat zeker op voor deze trend die hoog scoort in stijl en gemak. De populaire slip-ons vormen een uitstekend basis voor uitgesproken details. Van bont en bloemen tot aan glitter en tekst, dit is een meepakker voor elke klant ongeacht leeftijd en sekse.

Courageous Colors

Wie in SS18 succes wil hebben, zal ook lef moeten hebben. Lef om kleur te omarmen in de collectie. En dan hebben wij het niet alleen over rood en blauw, wat inmiddels al bijna basiskleuren zijn. Maar roze (jaja ook voor mannen), (mint)groen en geel worden trendy in SS18. Voor de echte waaghalzen blijft oranje een gedurfde en geslaagde keus!

Stad specifiek

Stad specifieke trends zijn er ook altijd bij. Zo maakt de sling-back in Kopenhagen het verschil, hooggesloten enkellaarsjes in Londen en glove pumps in Parijs. Amsterdam neemt nog geen besluit – maar wij wel! Mocht er nog een opening in jouw collectie zijn, dan gaan wij toch echt voor de hooggesloten enkellaarsjes uit Londen.