Binnenkijken bij het nieuwe concept van Schoenen Torfs

Schoenen Torfs heeft in het Belgische Borsbeek een nieuw filiaal geopend van 800 vierkante meter. De vestiging toont het nieuwe winkelconcept van de keten, waarbij het voornamelijk om beleving draait. 

Zo kunnen kinderen tijdens het winkelen spelen in een speciale kinderhoek, ingericht met een klimwand en een glijbaan. In een koffiebar zijn tijdschriften en kranten te vinden. De schoenencollectie wordt aangevuld met een ruim aanbod aan accessoires als handtassen en sieraden.

Meerwaarde fysieke winkels

De vestiging in Borsbeek betreft de 76e winkel van Schoenen Torfs. Ceo Wouter Torfs zegt tegenover GVA nog altijd te geloven in de meerwaarde van fysieke winkels. “Maar dan moeten we bezoekers meer bieden dan rekken vol schoenen. We mikken hier meer dan ooit op beleving.” Het nieuwe concept zal voortaan worden toegepast bij alle filialen aan de rand van de stad. Volgend jaar worden ook de vestigingen in Edegem en Halle in een nieuw jasje gestoken.