Affiliate Marketeer Vente-Exclusive.com

Vente-Exclusive.com is in 2007 opgericht en marktleider in online flashverkopen in de Benelux. De private shopping community biedt de ruim 5 miljoen leden dagelijks exclusieve verkopen aan van topmerken in fashion, lifestyle en travel. En dat alles met kortingen oplopend tot wel 70%; Shop Smart, Look Great. Dankzij de partnerships met meer dan 800 populaire merken zorgen we voor een wisselend, gevarieerd en trendy aanbod. De afgelopen jaren bekroonde het grote publiek ons herhaaldelijk met mooie prijzen, zoals de Award voor Beste Webshop, de BeCommerce Award en een Thuiswinkel Award. Een compliment waar we enorm trots op zijn, want er wordt hard voor gewerkt! Het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel en een deel van het team werkt op het kantoor in Amsterdam. Vente-Exclusive.com is een jong, professioneel en zeer ambitieus bedrijf dat hard groeit. Binnen het bedrijf heerst een prettige en informele werksfeer waar commercie, resultaat, ondernemerschap en hard werken centraal staan.

Functieomschrijving
Ben je toe aan de volgende (internationale) stap in je carrière? Als Affiliate Marketeer ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe leden voor Vente-Exclusive.com met inzet van verschillende affiliatienetwerken in verschillende landen.

Om dit te bereiken onderhoud je contact met bestaande affiliatienetwerken en volg je de marktontwikkelingen op de voet om potentiële kansen te identificeren en uit te testen. Dit alles staat in het teken om Vente-Exclusive.com in de kijker te spelen en zodoende voorop te lopen in de ontwikkelingen.

Daarnaast sta je in voor een effectieve advertentieplanning en ga je op zoek naar nieuwe testvormen (A-B, multivariatie, …) die geïmplementeerd kunnen worden. Je houdt ervan om de resultaten van jouw werk voortdurend te analyseren en deze analyses om te zetten in rapportage, die geschikt is voor zowel intern als extern gebruik.

Gezien de internationale structuur van Vente-Exclusive.com werk je nauw samen met de betrokken afdelingen binnen het bedrijf, dit zowel in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Als Affiliate Marketeer kom je terecht in een jong, gedreven en dynamisch team en zal je rapporteren aan de Acquisition Manager in Nederland. Aangezien Vente-Exclusive.com enorm veel belang hecht aan de eigen bedrijfsfilosofie, waarbij waarden zoals ‘customer centricity’, ‘respect & honesty’ en ‘teamwork’ centraal staan, gaan we ervan uit dat jij jouzelf hiermee kan identificeren en deze visie ook op anderen overbrengt.

Technische vereisten
De Affiliate Marketeer waar Vente-Exclusive.com naar op zoek is, rondde een relevante HBO/WO opleiding af en heeft een eerste relevante werkervaring (1-3 jaar) op zak. Verder heb je een aantoonbare ervaring met adverteren via verschillende affiliatienetwerken, alsook op Facebook, Instagram, LinkedIn, Adwords en Bing. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je een passie hebt voor online marketing en E-commerce in het bijzonder.

Kan je ook aan de slag met social media marketing tools zoals ‘AdsOptim’ en heeft Photoshop geen geheimen voor jou? Dan is dat zeker een extra troef!

Naast deze specifieke vereisten beschik je over een analytische instelling en houd je ervan om cijfermatig werk te verrichten. Verder ben je een expert in Excel en kan je vlot overweg met het aanvullend Microsoft Office pakket.

De internationale identiteit van Vente-Exclusive.com brengt ook verschillende talen met zich mee. Om deze reden is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift een must. Kennis van het Duits kan enkel maar toegejuicht worden.

Persoonlijke Eigenschappen
Zou je jezelf omschrijven als een autonoom en gedreven persoon met oog voor commerciële kansen? Houd je ervan zaken meteen aan te pakken en kick je op het halen van deadlines? Lees dan zeker verder!

Je bent een goede multi-tasker die kwalitatief en gedetailleerd werk aflevert, steeds vanuit een oplossingsgerichte houding. In het kader van dit alles ben je bereid om op regelmatige basis te reizen tussen onze verschillende kantoren.

Maar je staat er niet alleen voor! Het team zal jou met open armen ontvangen en er alles aan doen om jou snel te integreren. Met een sociaal vaardige en communicatieve instelling draag je natuurlijk jouw steentje bij aan een vlotte integratie.

Ons aanbod
Naast een Full-time job (40 uur) in een internationale werkomgeving, met standplaats in Amsterdam of Brussel, biedt Vente-Exclusive.com jou een gevarieerde functie met de nodige zelfstandigheid aan. Dit wordt aangevuld met interessante ontwikkelings- en trainingsmogelijkheden. De perfecte kans om mee te groeien in een snel groeiend internationaal E-commerce bedrijf!

Hieraan worden een competitieve beloning en interessante aanvullende arbeidsvoorwaarden gekoppeld.

Onder het motto: ‘De boog hoeft niet altijd gespannen te staan.’, zorgen het team en de prettige werkomgeving voor leuke momenten tussendoor. Een wedstrijdje tafelvoetbal, teamuitjes, borrels of een intensieve bootcamp? Alles kan!

Heeft deze vacaturetekst jouw interesse gewekt en denk je over het geschikte profiel te beschikken? Aarzel dan zeker niet om jouw CV en motivatiebrief hier in te dienen. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!