Zien: de Heidi Klum X Lidl collectie

Heidi Klum en Lidl lanceren samen de ‘Esmara by Heidi Klum’-collectie. Vorige week werd de collectie voor het eerst aan het publiek getoond tijdens de New York Fashion Week.

Supermarktsetting
350 gasten konden donderdagavond genieten van de bijzondere modeshow, die geheel in een supermarktsetting plaatsvond. De collectie bestaat uit maar liefst 84 items: van laarzen tot blazers en jacks. De panterprint is volop aanwezig in de verschillende modestukken.

Kleine prijsjes
Liefhebbers kunnen items uit de collectie straks al vanaf 7 euro kopen. Alleen het leren bikerjack van 50 euro is iets duurder dan Lidl-klanten normaal gesproken van de supermarktketen gewend zijn. De ‘Esmara by Heidi Klum’-collectie is vanaf 18 september in 400 Lidl-filialen en via de website van Lidl verkrijgbaar.