The Athlete’s Foot opent flagshipstore in Utrecht

The Athlete’s Foot heeft in Utrecht een flagshipstore van 160 vierkante meter geopend. Het gaat om de grootste winkel van de sportketen tot nu toe.

Het nieuwste filiaal bevindt zich in het gerenoveerde gedeelte van Hoog Catharijne. “Samen met een concentratie bekende winkelformules en de nieuwe uitstraling van Hoog Catharijne zal deze winkellocatie uitgroeien tot een van de beste locaties in Nederland”, verwacht Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot.

Licentiehouder Euretco introduceerde The Athlete’s Foot drie jaar geleden als opvolger van sneakerformule Coach. De winkels van de formule werden grotendeels omgebouwd tot filialen van The Athlete’s Foot.

Inmiddels telt The Athlete’s Foot zo’n dertig vestigingen in Nederland. De sportketen is naar eigen zeggen hard op weg om elke middelgrote en grote Nederlandse stad van een filiaal te voorzien. Van der Wolk: “We groeien jaar op jaar en de aanvulling met de flagshipstore in Utrecht is het zoveelste succes van de formule.” Binnenkort opent The Athlete’s Foot ook zijn deuren in Almere.