Ruim internationaal aanbod op Centro Benelux

Centro Benelux blikt tevreden terug op de derde editie van de internationale schoenenbeurs. Aan de tweedaagse beurs namen ruim honderdvijftig merken deel. 

De derde editie van de vakbeurs vond op 13 en 14 september plaats in Antwerp Expo. Op de beursvloer toonden veel internationale merken hun collecties voor de lente en zomer van 2018. “Winkeliers uit alle uithoeken van de Benelux kwamen inspiratie ophalen of hun bestelling plaatsen voor SS18”, aldus de organisatie in een persbericht.

Vorig jaar september werd Centro Benelux voor het eerst georganiseerd door Grupe Centro (ANCI).  De vakbeurs richt zich op merken uit het midden- en hoge segment, met deze editie een nadruk op Spaanse en Italiaanse merken.

De volgende Centro Benelux vindt plaats op woensdag 7 en donderdag 8 maart 2018.