Een kijkje in de showroom van the right SIZE

The right SIZE heeft dit inkoopseizoen een eigen showroom in C.A.S.T. Bezoekt u de Buy & Bloom? Kom dan langs showroom 250 om het laatste beursnummer te bemachtigen of om uw collecties te laten fotograferen voor op Het Schoenenplatform

Deze week is the right SIZE #6 verschenen, met daarin alles over de SS18 collecties en ander beursnieuws. Nog geen blad ontvangen? Deze kunt u in de showroom komen ophalen. Heeft u nieuws over uw merk of winkel of een idee voor een artikel? De aanwezige redactie hoort graag uw input!

Het Schoenenplatform

Een eyecatcher in de showroom is the lichtbox van Minifotostudio. Hiermee fotograferen we collecties voor op Het Schoenenplatform. Op dit digitale platform kunnen schoenenleveranciers hun complete collectie voor het inkoopseizoen en NOOS-assortiment plaatsen. De schoenenwinkelier krijgt zo de mogelijkheid om collectie- en productinformatie te verkrijgen, artikelen te vergelijken en producten uit voorraad te bestellen. Afgelopen weken hebben tientallen merken zich bij het platform aangesloten. Ook interesse? Kom gerust eens langs voor meer informatie.

Inloopspreekuur branding en strategie

Buy & Bloom mag dan een inkoopbeurs zijn, ook aan strategie wordt gedacht. Op 11 september is retailstrateeg Ad van Antwerpen tussen 15:00 en 17:00 uur aanwezig in de showroom. “Bij veel winkels regeert de waan van de dag. Er is nauwelijks tijd om naar de strategie voor de toekomst te kijken. Toch is het van levensbelang om jouw huidige business eens goed tegen het licht te houden en de koers voor de toekomst te bepalen”, aldus Van Antwerpen. Tijdens het ‘inloopspreekuur’ van Ad van Antwerpen kunnen bezoekers al hun vragen over branding en strategie stellen.