Ecco opent tweede Nederlandse premium store in Utrecht


Ecco opent op vrijdag 29 september een premium store in Utrecht. De winkel zal gevestigd worden in het winkelcentrum Hoog Catherijne.

Uniek concept
Het is daarmee de tweede premium store van Ecco in Nederland. In mei opende al een winkel in de Amsterdamse Kalverstraat zijn deuren. In de winkel zijn zowel dames- en herenschoenen te vinden, evenals handtassen. De premium store is een uniek concept; naast Nederland is het tot nu toe alleen nog maar te vinden in Duitsland (Hamburg) en China (Shanghai).

Betere profilering
Ecco wil met het het nieuwe Premium concept het merk nog beter profileren, aldus Erik Heldoorn, Sales Director Core Europe bij Ecco. “Ecco is trots dat het een nieuwe Premium Store in Utrecht mag openen, ingericht met rijke leersoorten en andere natuurlijke materialen.”