Vernieuwing bij the right SIZE


The right SIZE heeft er twee nieuwe teamleden bij. Per 1 juli versterken Claryanne Okken en Marije Bette de redactie van the right SIZE. Zij zullen zich ontfermen over zowel het blad als de vernieuwde website van the right SIZE.

Het team van the right SIZE wordt nu gevormd door Claryanne Okken, Marije Bette, Karin Gielen (bladmanager) en Elin May (assistent bladmanager). Elin zal zich naast haar werkzaamheden voor the right SIZE richten op verdere invulling van het Schoenenplatform. Op dit digitale platform kunnen schoenenleveranciers hun complete collectie voor het inkoopseizoen en NOOS-assortiment plaatsen.


V.l.n.r: Claryanne Okken, Marije Bette, Karin Gielen, Elin May

Vernieuwde website

De website van the right SIZE is afgelopen maand in een nieuw jasje gestoken. Het nieuwe design biedt leveranciers en winkeliers onder meer het laatste schoenennieuws, vacatures en een volle beursagenda.

The right SIZE in C.A.S.T.

De komende weken kunt u in C.A.S.T kennis maken met het team van the right SIZE. In showroom 250 vindt u de laatste editie van the right SIZE magazine, met daarin het laatste beursnieuws. Voor vragen over advertenties en artikelen staat het team van the right SIZE paraat. Daarnaast kunnen leveranciers op de stand hun collecties laten fotograferen voor op het Schoenenplatform. Retailstrateeg Ad van Antwerpen is op de beursdagen in de showroom aanwezig om prangende vragen over branding en strategie te beantwoorden.