Verkoop- ster of bandiet: Vijf alternatieven voor de witte sneaker

 

 

De witte sneaker
Voor de één een verkoop-ster, voor de ander een verkoop-bandiet. Het lijkt er op dat er elke seizoen weer één schoen is die er met deze roem vandoor gaat. Op de schoenen- en mode beurzen van afgelopen twee maanden, hoorden wij steeds weer de Nederlandse schoenenbranche in de weer over de befaamde of gevreesde ‘witte sneaker’. Het lijkt er dan ook op dat deze ‘witte sneaker’ er met beiden titels vandoor gaat in SS18.

Verkoop-Ster
Voor diegene die denken met de witte sneaker hun verkoop-ster te hebben gevonden, dan raden we je aan jouw oriëntatie te verbreden met deze vijf schoenen trends.

Verkoop-bandiet
Bevind je je in de strijd met de verkoop-bandiet A.K.A. de witte sneaker, dan zijn hier vijf schoenen trends waarmee je je in SS18 kunt wapenen.

Gebreide Sneaker
Steeds meer gebreide sneakers die passen als een sok! Deze fashion forward juweeltjes zijn alles behalve wit . Kleur mag zeker niet ontbreken en een print is ook zeker toegestaan.

 

Patternity
Over prints gesproken, we zien steeds vaker dat de basis sneaker onder gedompeld wordt in de wereld van prints. Bloemenprints, tropische prints of grafische exemplaren. We gaan het allemaal voorbij zien komen.

 

Loafers
Dankzij Gucci gaan we de loafer werkelijk overal zien in SS18. Met en zonder hakken, in klassiek zwart leer of juist in een knallend metallic kleurtje, met de loafer is alles mogelijk.

 

Metallics
Dit zijn de echte uitblinkers van elke collectie – in metallic met goud, zilver en zoet zomerse kleuren.

 

Espadrille
Bij espadrilles hoef je niet langer meer te denken aan goedkope stoffen schoenen. De espadrilles hebben wel de typische touw zool, maar de espadrille zelf is van leer of suéde en is mooi versierd.