Smolders Schoenen in zee met TopShoe.nl

Smolders Schoenen verkoopt zijn assortiment voortaan ook op TopShoe.nl. “TopShoe is met zijn enorme bereik een geschikte aanvulling op onze eigen webshop”, aldus mede-eigenaar Alexander Houtsma.

TopShoe.nl en Smolders Schoenen sloten maandag een overeenkomst voor de verkoop van dames-, heren-, en kinderschoenen. De samenwerking geldt voor de vier vestigingen van Smolders Schoenen in Den Bosch, Oisterwijk, Veldhoven en Vugt en voor de outlet in Best. De collecties van deze filialen worden voortaan online aangeboden op de eigen webshop en op TopShoe.nl.

Houtsma ziet de samenwerking met TopShoe.nl als een aanvulling op de eigen online activiteiten van Smolders Schoenen.  “De webshop loopt gewoon door, maar onze focus ligt voornamelijk op de fysieke winkels”, vertelt Houtsma aan the right SIZE. “Bij TopShoe zijn zo’n vijftig winkeliers en tachtig deuren aangesloten. Het is een ontzettend krachtig orgaan. Bovendien zijn ze online goed zichtbaar. Daarom gaan we graag het avontuur met ze aan.”