OluKai: onderscheidend zijn in een overvolle categorie

              
In een economisch moeilijke periode is het OluKai gelukt om een nieuw prijssegment voor slippers te introduceren op de Nederlandse markt.
OluKai: onderscheidend zijn in een overvolle categorie.

OluKai heeft succesvol een hoger segment opgebouwd, waarmee het merk zich onderscheidt in een overvolle categorie. Geïnspireerd door het verlangen om betere producten te maken produceert het merk schoenen en slippers van de hoogste kwaliteit. OluKai maakt gebruik van mooie luxe leersoorten en de beste materialen.

OluKai is een Ocean lifestyle brand, met sterke design invloeden vanuit de Hawaiiaanse cultuur en eilanden. Door de anatomische voetbedden hebben de schoenen van OluKai een perfecte pasvorm, die de hele dag door ondersteuning en comfort biedt. Alle schoenen worden met aandacht geproduceerd; van design tot productie. Zo worden alle modellen met de hand vervaardigd op een schoenenleest, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit standaard van OluKai. Bekijk de nieuwe collectie in de showroom op CAST 427/Niveau 2

Contactgegevens:
Authentic Brands
Kristian Bloem
06 42187468
Sales@Authenticbrands.nl
www.olukaibenelux.nl
www.authenticbrands.nl