OluKai breidt collectie uit met kids- en dames sandalen


OluKai breidt de sandalen collectie voor dames uit. Voortbordurend op het succes van het Upena-model worden een aantal nieuwe stijlen toegevoegd met verschillende uppers, variƫrend in kleur en materiaal. Alle sandalen zijn met de hand vervaardigd en zijn gemaakt van de beste materialen en luxe leersoorten.

Collectie voor de kleine avonturier

Naast uitbreiding van de dames collectie brengt het merk ook slippers en sandalen voor de kleine avonturiers op de markt. Door de sneldrogende zachte neopreen voering zijn de slippers en sandalen waterbestendig en dus ideaal voor kinderen. De kindercollectie is verkrijgbaar in de maten 25 t/m 38. Bekijk de nieuwe collectie in de showroom op CAST 427/Niveau 2 – Contact sales: 06-42187468


Over OluKai
OluKai is een Ocean lifestyle brand, met sterke design invloeden vanuit de Hawaiiaanse cultuur en eilanden. Door de anatomische voetbedden hebben de schoenen van OluKai een perfecte pasvorm, die de hele dag door ondersteuning en comfort biedt. Alle schoenen worden met aandacht geproduceerd; van design tot productie. Zo worden alle modellen met de hand vervaardigd op een schoenenleest, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit standaard van OluKai.

Contactgegevens:
Authentic Brands
Kristian Bloem
06 42187468
Sales@Authenticbrands.nl
Showroom C.A.S.T. 427/Niveau 2
Website Oklukai: www.olukaibenelux.nl
Website Authentic Brands: www.authenticbrands.nl